Voor Festivals , bedrijfsfeesten en evenementen  EEUWIGE ROEM !    Kunst met een knipoog

 

 

 

 

Klassieke Eeuwige Roem 

 

 

Olijk-Vrolijke Eeuwige Roem 

Hoe het werkt :

1. kies uit de vele voorbeelden een tekst die jou het meeste 
aanspreekt

2. Neem plaats op de sokkel en verbeeld je dat je een prachtig
standbeeld bent

3. Margo vereeuwigt je

4. Vul bij je gegevens in en vergeet vooral niet je passies te 
niet te noteren

5. Binnen 2 weken krijg je je prachtige 
zelf thuis

(  prijs afhankelijk van aantal personeelsleden , volgens offerte )

Unieke samenwerking van 2 kunstenaars

Over ons :

 

Marcha Vandenberg- Kortekaas, werd na het cum laude behalen van haar examen aan de kunstacademie aangenomen aan de internationale post academische kunstopleiding de Ateliers. 

 

Vandenberg won de Piet Bakker prijs en werd tot 2maal toe genomineerd voor de koninklijke subsidie voor de Schilderkunst, ze woont en werkt in Woerden.

Het werk van Vandenberg kenmerkt zich door de vrolijke strijd tegen vertrutting, zurigheid en eenheidsworst. Inspiratie haalt ze van de straat en haar omgeving.
Vandenberg maakt schilderijen, tekeningen, collages en grafiek. Teksten staan daarin centraal, heldere taal, altijd Nederlands. Ze wil je zeggen waar het op staat! Verwijzingen naar gesprekken, in het voorbijgaan op straat opgevangen en soms persoonlijk, van heel dichtbij.

Margo de Wijk , opende na de kunstacademie samen met haar echtgenoot een portretstudio

Ze won vele nationale en internationale prijzen voor haar “against the grain” manier van werken , gaf lezingen en workshops

Na 25 jaar was het tijd voor iets nieuws ,en opende zij in 2015 haar daglichtstudio aan de Leidsestraatweg in Woerden waar ze mixed media portretten maakt en verhalen van haar klanten verbeeld in digitale collages

Bij een eerste blik op Marcha’s teksten ontstond spontaan per direct de 1e Eeuwige Roem , de week erop was de try-out op het Kunstpark festival in Woerden een instant succes !

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Margo

Margo

Beeldmaker Avonturist Levensgenieter