Portret Ron: Zoveel prachtige en waardevolle ontmoetingen

door | Mixed-Media, Portret, Portretkunst, Walkabout

Zoveel prachtige en waardevolle ontmoetingen

Zoveel mooie dingen mogen maken,,…

Hoogste tijd om te starten met bloggen om iedereen die dat wil mee te laten genieten !

Dit Is Ron , en onze 1e ontmoeting is de moeite waard om verteld te worden :

Ik ben op Stuart Island waar ik the northern cirquit wandel , een woeste en modderige 5 -9 daagse hike ,…. Na een pittige afdaling door the bush kom ik aan bij een riviertje welke ik over moet steken om op een strand even tot mijzelf te kunnen komen , vanuit de rand vd bush hoor ik iemand roepen ; ” heee youuuu , comer over here , we have tea for you ! “

Dat laat ik mij geen 2 x zeggen en dichterbij gekomen kijk ik naar 2 olijke koppen , vrolijk lachend , het voelt gelijk goed ! Het zijn Barr and Ron uit Israël 2 broers die net in NZ zijn aangekomen en aan hun eerste hike beginnen . Wat een stop van 15 min had moeten worden verzand in een waanzinnig mooie middag,  het gesprek gaat over het leven , verleden , toekomst , mijmeringen , doelen , hoop , liefde , kortom : alles komt aan bod , het voelt alsof we elkaar al jaren kennen , we spelen in de verlaten baai met het zand , maken gekke foto’s , drinken thee en rekken ‘t afscheid ,.. , Ik besluit ter plekke van de zonsondergang te genieten en zet mijn tarp op aan de rand vd bush , terwijl zij aan een tijdschema zitten en dus nog even verder moeten trekken

7 maanden later krijg ik een appje : ” cuppa tea ? “

‘s middags haal ik Ron met reisbuddy Maxim van t station , en weer is er die klik en het gemoedelijke samenzijn . Ik neem ze mee naar mijn atelier en uiteraard kan ik t niet laten om ze even op de foto te zetten …

Until we meet again 🙂

Maxim

Margo

Margo

Beeldmaker Avonturist Levensgenieter